Saide Alp Anaokulu


Vizyon: Okul öncesi eğitimde; örnek gösterilen güven ve huzurun odağı, lider bir kurum olmak. Milli manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünen, kendine güvenen,kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden gelişimi açık yenilikçi, çağdaş bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp’in “ Eğitime Yüzde Yüz Destek “ Projesi kapsamında Annesi Saide ALP adına yaptırdığı Anaokulunda, 4 dersliğin yanı sıra ;okuma ve dinlenme salonu, kreş odası, uyuma odası, oyun odası,yemek salonu,çok amaçlı toplantı salonu yer alıyor.Saide ALP 125 Anaokulu ve 25 kreş öğrencisi kapasitelidir. 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle faaliyetlerine tamamen başlamıştır.Saide Alp Anaokulu ilçenin kreş ve anaokulu düzeyindeki tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek,modern ve bağımsız anaokulu özelliğini taşımaktadır. Okulumuzda her çocuk özeldir ve bir tanedir.Her çocuğun istek ve ihtiyaçları önemlidir.Çocuğun ihtiyaçlarına cevap vermek temel prensibimizdir. Okulumuz ; çocuklarımız için eğlenerek öğrendikleri, sosyalleştikleri, kendilerini keşfettikleri, olumlu benlik geliştirdikleri ,keyifle beslendikleri, özbakım becerilerini gerçekleştirdikleri bir yaşam merkezidir. Yine çocuklarımız okuldaki etkinlikler sayesinde estetik ve yaratıcılık , çevresel duyarlılık, bilimsel merak konularında farkındalık geliştirmektedir.Eğitimdeki bir diğer prensibimiz ise çocuklarımızın akademik becerileri öğrenmelerinin yanı sıra duygusal zekalarını geliştirmektir.Duygusal zekası yüksek olan çocuklarımızın hayat başarısının yüksek olacağı ve daha üretken olacağı inancındayız....

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 10.00 - 15.00
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02225313291

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://saidealpanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yunus Emre Mah. Yunus Emre Cad. No49 Beylikova/ESKİŞEHİR

Öğretmen :4
Öğrenci :37
Derslik :4
Toplantı Salonu :1
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :195
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri -

Adres - Yunus Emre Mah. Yunus Emre Cad. No49 Beylikova/ESKİŞEHİR

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde. İl merkezine 76 km uzaklıkta.