SAİDE ALP ANAOKULU

01.03.2017 1186

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp’in “ Eğitime Yüzde Yüz Destek “ Projesi kapsamında Annesi Saide ALP adına yaptırdığı Anaokulunda, 3 yaş,4 yaş ve 5 yaş şubelerinin yanı sıra özel eğitim sınıfımız bulunmaktadır.Okulumuzda masal odası,oyun odası ve yemekhane bulunmaktadır.

         2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle faaliyetlerine tamamen başlamıştır.Saide Alp Anaokulu ilçenin kreş ve anaokulu düzeyindeki tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek,modern ve bağımsız anaokulu özelliğini taşımaktadır.

           Okulumuzda her çocuk özeldir ve bir tanedir.Her çocuğun istek ve ihtiyaçları önemlidir.Çocuğun ihtiyaçlarına cevap vermek temel prensibimizdir.

           Okulumuz ; çocuklarımız için eğlenerek öğrendikleri, sosyalleştikleri, kendilerini keşfettikleri, olumlu benlik geliştirdikleri ,keyifle beslendikleri, özbakım becerilerini gerçekleştirdikleri bir yaşam merkezidir.

 

           Yine çocuklarımız okuldaki etkinlikler sayesinde estetik ve yaratıcılık , çevresel duyarlılık, bilimsel merak konularında farkındalık geliştirmektedir.Eğitimdeki bir diğer prensibimiz ise çocuklarımızın akademik becerileri öğrenmelerinin yanı sıra duygusal zekalarını geliştirmektir.Duygusal zekası yüksek olan çocuklarımızın hayat başarısının yüksek olacağı ve daha üretken olacağı inancındayız....